Skip to main content

Shanti inleder samarbete med Cajsa Warg

Den 12 april lanseras Shantis färdigrätter och deli-produkter på Cajsa Wargs butik vid Sankt Eriksplan.
cajsa-warg

Shanti delar med Cajsa Warg en passion för hållbarhet och mat av kvalitet där smaken står i fokus. “Vi kände att det var en perfekt match att som KRAV märkt restaurang börja samarbeta med Stockholms mest hållbara matbutik”, säger en entusiastisk Nahid Hassan, delägare till Shanti-gruppen.

Framöver kommer Shantis populära tolkningar på Palak paneer, Chicken tikka masala och drycken Mango lassi att finnas till försäljning i Cajsa Wargs take-away del. Rätterna är framtagna på nästan uteslutande ekologiska produkter och tillverkas på Shantis KRAV-märkta krog Gossip Vasastan som ligger några kvarter bort på Karlbergsvägen 70. 

Under konceptet Cajsas Matmekano som går ut på att kunden handlar ingredienserna till en måltid där delar av tillagningen redan är förberedda av butiken, introducerar Shanti ett nan-bröd som säljs i butiken som en deg och sedan gräddas klart hemma. Den populära indiska osten paneer och palak vadji- en kryddig spenatröra, kommer även att säljas i delidisken för att kunden enkelt ska kunna tillaga en palak paneer så som den smakar på restaurangen.

Shantis egna kryddblandningar Tikka, Korma, Curry och Garam masala lanseras också den 12 april. Kryddorna är av hög kvalitet och är rostade, malda och blandade från grunden utan tillsatser i Gossip Vasastans produktionskök.