Skip to main content

Food & Wine mässan

35 000 matintresserade människor besökte Food & Wine mässan i år (tidigare Mitt Kök mässan). Shanti var självklart på plats och lyste upp saluhalls-delen med sin bengaliska kryddhörna.
IMG_4349
I år var det allra första gången som Shanti ställde upp i en matmässan under de 17 år som ägarna Nahid och Naim har varit i branschen. Vad bröderna ville lyfta fram var främst den bengaliska matkulturen-som sakta men säkert börjar bli mer bekant för svenskarna. Genom att informera om Shantis nyöppnade restaurang Ultimat som fokuserar på genuin bengalisk festmat samt sälja galet goda samosas och kryddor kom många frågor upp bland besökarna på mässan kring bengalisk mat. Många undrade vad som skiljer bengalisk mat från indisk, vilka kryddor man använder mest i det bengaliska köket, olika hälsofördelar med kryddor och om Shanti anordnar matlagningskurser.

Under mässan kunde man även vara med i en utlottning av en gratis middag på Ultimat om man gillade facebook sidan Shanti restauranger. Vinnaren anonseras i början av nästa vecka!

Passa nu även på ni som fick med er vårt mässerbjudande från Shanti. Innan den 31 december får ni 10% rabatt på notan!