Skip to main content

Ultimat vinner pris

I helgen tog Nahid Hassan, ägare av Shanti, emot det internationella priset "Bästa europeiska currykock" i London på restauranggalan Curry Life Awards.
Curry Life Awards arrangeras årligen av den brittiska mattidningen Curry Life Magazine. Tävligen går ut på att uppmärksamma den blomstrande curryindustrin som finns i Storbritannien med över 12 000 indiska och bengaliska krogar i landet. 

Under kvällen delades flera priser ut inom kategorin årets bästa brittiska currykock. Kockar från olika delar av landet fanns på plats för att ta emot sina priser. Priset för "Bästa take away kock" gick till tävlingens enda kvinnliga nominerade, kock Fahmida Chowdhury.

Vår senaste Shanti-krog Ultimat i Vasastan uppmärksammades i Storbritannien tidigare i våras när vi öppnade. Det är en av de få bengaliska restaurangerna i Europa som kombiberar en modern och trendigt koncept med genuin traditonell bengalisk mat- mat som håller på att försvinna i självaste Bangladesh. Stockholms indiska restaurangscen växer sig allt större och imponerande vilket Curry Life Awards har givit ett kvitto på nu.