Nu har vi uppdaterat vår meny!

Idag den 25 augusti lanserar vi vår nya uppdaterade meny på Ultimat. För det otränade ögat är det få förändringar men för stammisen kommer du märka några roliga nyheter.
meny-ultimat

Kyckling tomat dopiaz med khichuri är en av våra nyheter som är en klassisk bengalisk curryrätt. Kycklingen får sällskap av körsbärstomater, purjolök och en massa härliga kryddor. Khichuri är en populär risrätt med linser i Bangladesh och serveras ofta under regniga dagar.

Vår andra nya rätt heter Chili Koriander Kyckling Grill och är en typisk tandoori grillrätt. Kycklingbitarna marineras först flera timmar i chili, koriander och sesamfrön. Därefter grillas de på spett i tandooriugnen.

Vårt nya veganska bröd Traditionell tandoori roti är vi också stolta att kunna presentera. Eftersom de flesta indiska/bengaliska bröden brukar penslas med det skirade smöret ghee eller innehåller yoghurt så tyckte vi att det var viktigt att kunna erbiuda ett helt växtbaserat alternativ till våra gäster. Brödet är bakat på rågbröd och steks på hög värme i pannan.

Se filmen